Ikkunat puhtaaksi! Pikkumetsän palvelu hoitaa ammattitaidolla ikkunanpesut sekä kotiin että yrityksille. Toimialuettamme ovat Turku, Kaarina, Lieto, Parainen, Raisio ja Paimio.

Ikkunanpesut kotiin

Ikkunanpesu on työläs ja aikaa vievä jokavuotinen tehtävä. Mitä jos tänä vuonna vapauttaisit itsesi operaatiosta ja ulkoistaisit homman meille? 

Voit tilata ikkunoiden pesun erikseen tai lisäpalveluna normaalin viikkosiivouksen yhteyteen. Me tuomme tarvittavat välineet, siirtelemme huonekalut ikkunoiden edestä työn ajaksi ja pesemme ikkunat sillä välin kun sinä keskityt muihin askareisiin – tai ottamaan rennosti. 

Huom! Talvikaudella ikkunat pestään vain sisäpuolelta. 

Ikkunanpesun hinta 

Ikkunanpesun hinta muodostuu siihen käytettävästä ajasta ja välineistä. Projektin kestoon vaikuttavat esimerkiksi ikkunoiden koko ja ruutujen määrä sekä se, kuinka likaisia ikkunat ovat. Mikäli ikkunoiden edessä on paljon huonekaluja ja tavaraa tai ikkunat ovat hankalia avata, on työhön varattava enemmän aikaa. 

Ikkunanpesun hinta kotitalouksille alkaen:

47€ / henkilötunti

kotitalousvähennyksen jälkeen 18,80€

Siivouskäyntiä kohden lisätään aine- ja tarvikekulut, joihin sisältyvät kaikki työhön tarvittavat välineet.

Kerro meille ikkunoiden määrä ja koko, niin annamme sinulle aika- ja hinta-arvion! 

Ikkunanpesut yrityksille

Puhtaat ikkunat ovat yksi osa toimitilojen viihtyisyyttä ja antavat asiakkaille hyvän kuvan yrityksestä. Suosittelemme ikkunoiden pesua vähintään kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä, vilkasliikenteisessä paikassa sijaitsevien tilojen ikkunoille jopa useammin. 

Pikkumetsän Palvelun siivoojat pesevät erilaisten yritysten toimi- ja liiketilojen ikkunat ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palveluumme sisältyvät kaikkien ikkunapintojen puhdistuksen lisäksi ikkunalautojen ja karmien puhdistus, lisäpalveluna tarjoamme myös sälekaihtimien pesun

Voit tilata ikkunanpesun yrityksellenne meiltä huoletta, sillä työllämme on laatutakuu: Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen, saat uuden ikkunanpesun maksutta. Ota yhteyttä ja hoidetaan ikkunalasit kirkkaiksi! 

Isommissa urakoissa ja kun kyseessä ovat erikoisikkunat, tulemme paikan päälle tekemään ilmaisen kartoituksen, jonka perusteella lähetämme tarjouksen. 

Erikoisikkunat

Ennen kuin tulemme pesemään erikoisia kuten korkeita, korkealla sijaitsevia tai  moniruutuisia ristikkoikkunoita, tulemme paikan päälle katsomaan ikkunoita jotta tiedämme, paljonko aikaa ja mitä työvälineitä pesu vaatii. Jatkovarsi yltää yllättävän pitkälle, mutta tarvittaessa voimme vuokrata nosturin. 

Emme tee erikseen rakennustelineitä vaativia ikkunanpesuja elleivät telineet löydy kohteesta valmiina. Ikkunanpesuihin, joihin tarvitaan nosturi, tehdään erikseen tarjous, jossa huomioidaan nosturin vuokraushinta. 

Tilaa ikkunoiden pesu

Jätä ikkunanpesu ammattilaisten hoidettavaksi ja nauti kirkkaista laseista ja maisemista!