Pikkumetsän Palvelu on PipalCleanin Turun seudulla toimiva laadukas ja luotettava kotisiivouspalvelu. Kun haluat antaa itsellesi enemmän aikaa rentoutumiseen, tilaa meiltä siivooja kotiin ja anna meidän hoitaa imurointi, pölyjen pyyhintä ja lattianpesu puolestasi. Meiltä saat tarvitsemasi siivouspalvelut juuri sinun kotiisi räätälöitynä joko kertaluonteisesti tai säännöllisesti.

Mitä kotisiivous sisältää?

Kodit ja niiden siivoustarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia, ja siksi kirjaammekin siivoussopimukseen juuri sinun toiveittesi mukaiset palvelut. Kotisiivoukseen kuuluu muun muassa mattojen ja lattian imurointi ja pyyhintä, kylpyhuoneiden sekä keittiön altaiden pesu ja pölyjen pyyhintä.

Lue lisää…

Lisäpalvelut

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat joustavasti valita itselleen sopivat siivouspalvelut.

Tavallisen viikkosiivouksen lisäksi voit tilata meiltä esimerkiksi kertaluonteisen täsmäiskun ikkunoihin, tai suursiivouksen ennen juhlia. Tutustu lisäpalveluihimme alla:

Ikkunoiden pesu

Jätä ikkunanpesu meidän huoleksemme. Älä taistele turhaan raitojen kanssa – me hoidamme sen puolestasi sillä välin kun keskityt nauttimaan ikkunoiden likaisuuden paljastaneesta auringonpaisteesta.

Tutustu ikkunanpesupalveluihimme ->

Suursiivous

Suursiivouksella tarkoitetaan perusteellista siivousta, jonka aikana kodin joka nurkka siivotaan pinttyneestä liasta. Me siivousalan ammattilaiset hoidamme tehokkaasti työt keittiön rasvalian poistosta lattiasaumojen puhdistukseen, ja sinulle jää aikaa muihin puuhiin.

Tutustu suursiivouspalveluihimme ->

Vanhusten kotipalvelut

Kodin siivouspalveluiden lisäksi Pikkumetsän Palvelu tarjoaa arvonlisäverotonta kotiapua ikäihmisille Turussa, Kaarinassa, Paraisilla, Liedossa, Raisiossa ja Paimiossa. Yhdessä sinun tai läheisesi kanssa valitut kotipalvelut tukevat erilaisissa arjen askareissa kuten pyykinpesussa ja ostosten tekemisessä.

Tutustu tarjoamiimme kotipalveluihin ->

Mitä kotisiivous maksaa?

Kanta-asiakas 47€ / tunti

-60% kotitalous­vähen­nyksen jälkeen

18,80€ / tunti

Perustaso 49€ / tunti

-60% kotitalous­vähen­nyksen jälkeen

19,60€ / tunti

Hinta on henkilötuntihinta eli hinta per siivooja. Muistathan, että kotisiivouspalvelu on kotitalousvähennyskelpoista työtä!

Katso tarkemmat tiedot ja arvioi kotisiivouksen hinta:

Kotisiivouksen hinnasto

Tilaa kotisiivous

Pikkumetsän Palvelu tuo puhtautta ja järjestystä Turun seudun koteihin! Toimialueeseemme kuuluvat Turku, Kaarina, Parainen, Lieto, Raisio ja Paimio.

Siivousta tilatessasi valitset helposti juuri ne siivouspalvelut, joita tarvitset. Voit myös ottaa yhteyttä ja kutsua meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka aikana valitaan yhdessä sinulle tai läheisellesi sopivat palvelut.