Yrityssiivous pitää toimitilat viihtyisinä ja turvallisina

Puhtaat tilat ovat sekä merkittävä osa yrityksen asiakkaille muodostamaa kuvaa että työntekijöiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Säännöllinen ylläpitosiivous pitää kovassa käytössä olevat pintamateriaalit kunnossa pidemmän aikaa ja ehkäisee virusten leviämistä työpaikalla. 

Yrityssiivous räätälöidään aina asiakkaan ja tilojen erityistarpeiden mukaan. Yhdessä rakennettu siivoussuunnitelma takaa loistavan lopputuloksen joka siivouskerralla. 

Palvelemme yrityksiä Turun alueella. Toimialueeseemme kuuluvat Turku, Kaarina, Lieto, Parainen, Raisio ja Paimio. 

Siivouspalvelumme yrityksille

Toimisto- ja toimitilasiivous

Siisteissä toimitiloissa on mukava aloittaa päivän työt, ja kun toimisto on puhdas ja järjestyksessä, on sinne myös helppo kutsua asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. 

Yrityssiivous toimistoille ja toimitiloille sisältää työtasojen, lattioiden, keittiöiden ja saniteettitilojen pitämisen siisteinä ja viihtyisinä. Me Pikkumetsän Palvelulla olemme tietoisia siitä, että jokainen toimitila on siivoustarpeiltaan erilainen. Siksi laadimmekin  yhdessä asiakkaan kanssa siivoussuunnitelman, joka huomio juuri kyseessä olevan  toimitilan tarpeet ja aikataulut.

Ylläpitosiivouksen lisäksi meiltä hoituvat säännöllisesti tai kertaluonteisesti tehtävät lisäaskareet, kuten vaikka toimiston viherkasvien kastelu. Suoritamme tarvittaessa myös perusteellisemmat siivoukset, lattioiden vahaukset ja ikkunoiden pesun.

Rakennus- ja loppusiivous

Rakennussiivouksella ylläpidetään hyvää siisteystasoa ja edistetään työturvallisuutta uudis- ja korjausrakentamisessa. Työmaalla syntyy kivi-, betoni- ja puupölyä, joka aiheuttaa hengitysilman ongelmia. Rakennuskohteisiin onkin hyvä tehdä ylläpitosiivousta  rakennusaikana, jotta tiloja käyttäville voidaan taata hyvä huoneilma ja puhdas työympäristö. 

Loppusiivouksella varmistetaan uusien tilojen valmistuttua niiden puhtaus ennen käyttöönottoa. Hieno rakennuspöly poistetaan ja kaikki pinnat puhdistetaan ja pyyhitään pölystä ja tahroista. Suositus on, että siivous toistetaan vielä pölyn laskeutumisen jälkeen, jotta lopputulos on mahdollisimman pölyvapaa. 

Teollisuus- ja tuotantotilasiivous

Teemme yrityssiivouksia erilaisiin teollisuuskiinteistöihin kuten tehdas- ja varastotiloihin asiakasyrityksen tarpeisiin ja tilakohtaisiin vaatimuksiin räätälöitynä. Meillä on kokemusta niin elintarviketeollisuuden kuin metalli- ja tekniikanteollisuuden tilojen siivouksesta. 

Tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa, yhdessä laaditulla siivoussuunnitelmalla sekä asianmukaisella perehdytyksellä varmistamme, että toimimme tehokkaasti, turvallisesti ja häiritsemättä tuotantoa. Meiltä voit tilata niin säännölliset ylläpitosiivoukset kuin kertaluonteiset suursiivouksetkin. 

Desinfiointisiivous

Desinfioivalla siivouksella voidaan tehokkaasti estää estää virusten ja bakteerien kuten koronaviruksen, noroviruksen tai salmonellan aiheuttamia tartuntoja julkisissa tiloissa ja työpaikoilla. 

Epidemiatilanteessa siivoojien ammattitaidon merkitys korostuu, sillä tärkeä osa desinfiointia ovat oikeaoppinen siivousjärjestys ja suojautuminen. Desinfiointisiivous tehdään käyttäen aseptista työjärjestystä, jossa pinnat puhdistetaan puhtaasta likaiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään usein kosketeltaviin pintoihin kuten esimerkiksi ovenkahvat, valonkatkaisijat ja käsinojat. Käytämme siivoukseen kertakäyttöisiä mikrokuituliinoja sekä tutkitusti tehokasta vetyperoksidipohjaista desinfiointiainetta, joka ei vaurioita pintoja ja on käyttäjälle turvallista. 

Lattioiden vahaus

Hyväkuntoinen ja siisti lattia on yksi osa yrityksen antamaa kuvaa. Erityisesti tiloissa, joissa on paljon kävijöitä, kuluu lattian pintamateriaali herkästi, kun kenkien mukana kulkeutuu sisään kiviä, hiekkaa ja roskaa. Säännöllisellä lattioiden vahauksella voidaan pidentää niiden ikää ja antaa jo kuluneille pinnoille jopa uudenveroinen ilme. 

Vahauksella saadaan lattian pintaan suojaava kalvo, joka sekä estää mekaanisen rasituksen kohdistumisen suoraan lattiamateriaaliin että helpottaa lattian puhtaanapitoa jatkossa. 

Ennen lattian vahausta suoritetaan lattian peruspesu, jossa vanha vaha poistetaan. Vasta kun vanha vaha on huuhdeltu pois ja lattia on saanut kuivua kunnolla, voidaan tehdä uusi vahaus. Huomioimme lattioiden käsittelyissä aina erilaisten pintojen yksilölliset tarpeet ja valitsemme puhdistusmenetelmät ja vahat niiden mukaan.

Ikkunoiden pesu

Puhtaat ikkunat ovat yksi osa toimitilojen viihtyisyyttä ja antavat asiakkaille hyvän kuvan yrityksestä. PipalCleanin siivoojat pesevät erilaisten yritysten toimi- ja liiketilojen ikkunat, ikkunankarmit ja sälekaihtimet ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää…

Etsitkö joustavaa ja luotettavaa yrityssiivouskumppania?

Me PipalCleanilla tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaisiksi räätälöityjä yrityssiivouspalveluja Turun ja Kaarinan seudulla. Meiltä saat käyttöösi laajan ammattitaidon toimitilojen viihtyisyyden, puhtauden ja turvallisuuden ylläpitoon. 

Pidä huolta asiakkaistasi ja työtovereistasi ja tilaa meiltä kartoituskäynti, jonka aikana sovitaan juuri teidän yrityksenne kannalta oleelliset siivouspalvelut!