Pikkumetsän Palvelu on huolehtinut Turun ja Kaarinan seudun yritysten, taloyhtiöiden ja kotien puhtaudesta jo vuodesta 2017. Siivouspalvelumme valttikortti on syvä intohimo laadukkaaseen palveluun, sillä siivous on niin paljon enemmän kuin puhtaanapitoa!

Historiikki

Alun perin biotekniikkaa opiskellut yrityksen perustaja Milla Lampinen päätyi puhtauspalvelualalle, kun opinnoista saatu tieto lisäsi tuskaa. Intohimo järjestykseen ja puhtauteen hänellä oli jo – ystävien koteja tuli salaa vähän siivoiltua, ja kiiltävät hanat kotona toivat mielihyvää – mutta nyt oikeanlaisen siivouksen merkitys ympäristön puhtaudessa ja turvallisuudessa korostui. Lukuisien siivousalan kurssien myötä palo alaa kohtaan kasvoi ja hän siirtyi opiskelemaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoa.

Oma siivousyritys, Pikkumetsän Palvelu, syntyi halusta taistella siivouksen massatuotantoa vastaan. Meidän tavoitteenamme ei ole olla halvin ja nopein, vaan tarjota jokaiselle asiakkaalle erikseen suunnitellut palvelut ja antaa työntekijöille aika suorittaa työnsä huolellisesti. Into kehittää toimintaamme jatkuvasti eteenpäin takaa sen, että työt tehdään uusilla menetelmillä ja laadukkailla välineillä.

Kasvun myötä vuonna 2023 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja tunnetaan nyt nimellä PipalClean Oy. Pikkumetsän Palvelu jäi käyttöön kotisiivous- ja vanhusten kotipalveluiden nimeksi.

Puhtautta ja järjestystä kaikille

Halu palvella asiakkaita joustavasti juuri heille sopivalla tavalla antoi kotihoidossa ja vanhainkodissa työskennelleelle tiiminjohtajallemme idean tuoda myös vanhusten kotipalvelut osaksi yrityksen toimintaa. Meille on sydämen asia auttaa ihmisiä arkisissa askareissa, jotta he pärjäävät itsenäisesti omassa kodissaan. Tarjoamme kotipalvelua arvonlisäverottomana sekä ikäihmisille että muille sellaisille henkilöille, joiden toimintakyky on rajoittunut.

Arvot

Hyvän siivouspalvelun kulmakiviä ovat ehdoton luotettavuus ja joustavuus, jotka ovat meille avainasioita.

Luotettavuus

Luotettavuus merkitsee meille yksinkertaisesti sitä, että kun kutsut meidät siivoamaan, työ tulee hoidettua. Saavumme paikalle sovittuna aikana ja toteutamme työn niin kuin on luvattu, muutoksista etukäteen ilmoittaen. Työntekijämme ovat asianmukaisesti perehdytettyjä ja vastuuvakuutettuja.

Ymmärrämme ja otamme huomioon myös sen, että joskus urakan mitoitus voi olla haastavaa. Mikäli aikaa siivoukselle on varattu liian vähän, emme kellon soidessa pakkaa tavaroita ja jätä asiakastamme pulaan, vaan jäämme paikalle suorittamaan työn loppuun. Avoimen ja rehellisen kommunikoinnin kautta kaikki tällaiset tilanteet saadaan aina järjestymään ja työt tehtyä. 

Joustavuus

Toimiva dialogi asiakkaan ja siivouspalvelun välillä mahdollistaa joustavan palvelun ja saa hommat rullaamaan tehokkaasti ja vaivattomasti. Lisäämme mielellämme asiakkaan toiveesta ylläpitosiivouksen yhteyteen jonkin kertaluonteisen tehtävän tai suosittelemme lisäpalveluita, jotka näemme tarpeellisiksi, mutta joita asiakas ei välttämättä ole tullut ajatelleeksi.

Lisäksi joustavaan palveluumme kuuluvat logistiset asiat. Voimme esimerkiksi noutaa ja palauttaa avaimet sovitusti, ja hoidamme mahdollisten koneiden ja telineiden vuokrauksen ja kuljetuksen itse. Mikäli mahdollista, tarjoamme asiakkaillemme myös tilaisuuden valita ympäristöystävälliset aineet ylläpito- ja kotisiivoukseen.

Tiimi

Milla Lampinen

Siistijä, toimitusjohtaja

Julia Lönnroth

Siistijä, työturvallisuus

Roosa Saviranta

Siistijä, tiimivastaava

Matti Niskala

Ikkunat ja nosturit

Kuva tulossa

Julia Valli

Siistijä, markkinointi, laskutus

Eve Kajander

Siistijä, sisällöntuottaja

Kuva tulossa

Julius Tuominen

Siistijä

Kuva tulossa

Maria Etu-Prami

Siistijä, kodinhoitaja

Töihin meille

PipalClean on työpaikka, jossa voit tuntea, että työpanoksellasi on merkitystä. Näet työsi jäljen heti puhtailla pinnoilla ja sinulla on myös tärkeä rooli kotien ja työpaikkojen turvallisuuden ylläpidossa. Mikäli siivouskohteessa tulee kysyttävää, on meillä hyvä tiimi, jonka apu on aina puhelinsoiton päässä. Jottei homma menisi pelkäksi rehkimiseksi, järjestämme myös yhdessä hauskaa virkistystoimintaa.

Tarjoamme myös osa-aikaisia töitä joustavin työajoin alkaen muutamasta tunnista viikossa.

Lähetä avoin hakemus

Emme tällä hetkellä hae aktiivisesti työntekijöitä, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen, niin tietosi ovat meillä tallessa ja olemme sinuun yhteydessä kun tarvitsemme lisää siistijöitä tai sijaisia.